8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla  rehberlik servisimiz tarafından düzenlenen etkinlik okulumuz sinema ve konferans salonunda gerçekleştirildi. Rehber Öğretmenimiz Ayşe ŞİRİN ÖZEN ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları sahne ve sunumlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Söz alan okul Müdürümüz Mesut Can DEMİROĞLU:

-"Bugün kadınlar sadece bir anne, bir eş olarak değil, iş hayatının ve toplumsal yaşamın en önemli figürlerinden biri haline gelmiştir. Toplumsal olarak kadınlarımız daima özverinin, sevginin kaynağı olmuş, tüm zorluklar karşısında fedakarlığını esirgememiş, siyasi, sosyal hayatın geliştirilmesinde ve ekonomik alanda önemli rol üstlenmiştir. Günümüzde de kadınlarımızın, devletimizi ve milletimizi ileriye taşıyacak her konuda katkıları oldukça önem arz etmektedir. "

Etkinlik anısına kadın katılımcılara ve bayan öğrencilerimize Okul müdürümüz tarafından karanfiller dağıtıldı. Etkinliğe çok sayıda veli,öğrenci ve öğretmen katıldı.

10.03.2024 63